Sidste nyhedsbrev

Dette er årets sidste nyhedsbrev samt det allersidste nyhedsbrev for denne gang. Det har været rigtig svært for redaktionen at få centrene til at sende historier, og for at bruge kræfterne til andre udviklingsopgaver, har redaktionen valgt at nedlægge nyhedsbrevet.

Der er som sædvanlig sket en masse ting i Piareersarfiit-regi i efteråret. Der har været afholdt en blended e-learning kursus, ansat en ny centerleder i Qaanaaq, fagkommissionerne har haft rigtig travlt med udvikling af opgaver til vintereksamen, der er startet NUIKI forløb i Kullorsuaq og Ikerasak og en masse andre ting.

Vores udviklingspulje har også bevilget en masse midler til diverse projekter i dette år. Det afvikles f.eks. sund livsstilprojekter i Nuuk og Narsaq, der kører et mentorprojekt i Uummannaq, og der har kørt et projekt med at få unge der har udøvet hærværk, i jobtræning i Sisimiut i tæt samarbejde med de lokale erhvervsliv.

Derudover har der været valg til Inatsisartut, og det betyder at vi har fået en ny minister på arbejdsmarkedsområdet som er Vittus Qujaukitsoq, Siumut.

 

I ønskes en rigtig dejlig jul og godt nytår! Tak for året der gik, og vi ses til næste år.

 

 

Bedste julehilsener

Janus & Lona