Piareersarfik nyhedsbrev

Departement for Erhverv, Råstoffer og Arbejdsmarked udgiver nyhedsbrev to gange om året. Indholdet varierer for hvert gang. Den seneste nyhed handlede om faglærersamling fra oktober 2013 og vejledernes studierejse til danske højskoler.

Hvis du sidder inde med en god historie, må du meget gerne sende historien til Janus eller Lona således din historie kan komme med i de kommende nyhedsbreve. Det kan være f. eks. om temaugearbejdet på AEU-holdene, deltagelse i lokale arrangementer, vise fotos fra jeres dagligdag eller om noget helt andet som har relevans for andre Piareersarfiit at få viden om.

Du kan sende historier eller tippe os om forskellige aktiviteter der skal ske til Janus C. Kleist, email: jck@nanoq.gl eller Lona Lynge, email: loly@nanoq.gl .

Vi glæder os til at høre fra jer!

Venligste hilsner

Janus & Lona